eu

Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi

PRACOVIŠTĚ vrchlabí

VEDOUCÍ SLUŽBY -                                           SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK -

Mgr. Radka Hamáčková                                                 Bc. Martin Klug

Radka Hamáčková                                                            Martin Klug

Mobil: 733 780 505                                                  Mobil: 733 780 504
        E-mail: sasv.svetlo@diakonievr.cz                                  E-mail: klug@diakonievr.cz

Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi jsou služby poskytované rodině či dalším osobám vyjmenovaným v cílové skupině s nezaopatřeným dítětem či dětmi do 18 let, u kterých existují rizika ohrožení jejich vývoje, nebo je jeho vývoj ohrožen v důsledku dopadů dlouhodobé nepříznivé sociální situace, kterou rodiče či další osoby vyjmenované v cílově skupině nedokážou sami bez pomoci překonat.

Služba je poskytována bezplatně, terénní formou v přirozeném prostředí klientů ve městě Vrchlabí a jeho ORP ve vzdálenosti do 20 km od Vrchlabí

(Čermná, Černý Důl, Dolní Branná, Dolní Dvůr, Dolní Kalná, Dolní Lánov, Horní Kalná, Hostinné, Klášterská Lhota, Kunčice nad Labem, Lánov, Prosečné, Rudník, Strážné, Špindlerův Mlýn).

Pracoviště se nachází na adrese Lánovská 580.

Lánovská

| Hodnoty a principy | Dokumenty | Napsali o nás | Fotogalerie

video Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi střediska Světla ve Vrchlabí

rodina