Preventivní opatření vlády ČR vůči možnému šíření koronaviru se dotýkají také našeho zařízení.

Provoz služeb v případě individuální práce pokračuje bez omezení. Skupinové práce jsou do odvolání vládních opatření uzavřeny.

Snažíme se, co nejvíce předejít možné nákaze a ochránit naše klienty i zaměstnance, proto dodržujeme veškerá preventivní opatření. Všichni naši zaměstnanci nosí osobní ochranné prostředky (OOP), zaměstnanci služby osobní asistence jsou pravidelně testováni každých 5 dní. Zaměstnanci dodržují hygienická opatření a prostory střediska jsou desinfikovány.

Pracujeme tak, aby se vzájemně naši zaměstnanci na pracovišti nepotkávali. Veškerá komunikace v našem středisku probíhá distančně, on-line formou.

Prosíme klienty a zájemce o naše služby, aby v případě jakýchkoliv příznaků koronaviru nechodily do našeho zařízení. V případě návštěvy střediska, prosíme, domluvte si nejdříve termín telefonicky. Před vstupem si desinfikujte ruce. Návštěva je povolena pouze s respirátorem. Při vstupu Vám bude změřena teplota.

Děkujeme, že s námi dodržujete veškerá opatření!